Beneficii

Vacuum pentru diminuarea celulitei – pielea este mai catifelată, muşchii tonifiaţi, iar la nivel psihologic se produce o mare schimbare în bine, pentru că oricărei femei îi place să vadă un corp frumos în oglindă. Această combinaţie de tratamente este eficientă şi pentru îmbunătăţirea circulaţiei sangvine la nivel periferic.

Impachetarile cu ciocolata – pe langa faptul ca au un miros deosebit de frumos, datorita utilizarii acestor impachetari veti dobandi un aspect diminuat de coaja de portocala iar pielea isi va recapata elasticitatea si fermitatea.

Piele catifelată cu nămol de la Marea Moartă – purifică şi îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa epidermei. Tesutul este hranit in profunzime iar pielea va capata un aspect revitalizat si sănătos.

Drenajul limfatic– circulatia de intoarcere venoasa este usurata , ceea ce face ca schimburile metabolice celulare sa fie mult mai usoare. Se creeaza o diureza mai buna, in felul acesta eliminandu-se lichidele in exces fara a lua diuretice. Picioarele sa vor dezumfla, va disparea senzatia de picior greu, iar circulatia sanguina periferica va fi mult imbunatatita.

Electrostimularea la nivelul fetei – metoda nechirurgicala pentru lifting facial. Pielea este oxigenata si hranita dinspre exterior inspre interior, retelele de elastina, collagen se refac mult mai rapid iar pungile  de sub ochi si cearcanele sunt mult diminuate.