Drenaj limfatic

Drenajul limfatic are rol in deblocarea statiilor ganglionare, ceea ce permite ca circulatia de intoarcere venoasa sa fie usurata, astfel incat schimburile metabolice celulare sa fie mult mai usoare. Se foloseste presiunea peristatica de la nivelul degetelor pana la nivelul abdomenului. Cu aceasta metoda se creeaza o diureza mai buna, in felul acesta eliminandu-se lichidele in exces fara a lua diuretice. Picioarele sa vor dezumfla, va disparea senzatia de picior greu, iar circulatia sanguina periferica va fi mult imbunatatita.

De aceea, acest tip de tratament se poate folosi si pt combaterea celulitei.

O alta tehnica de combatere a piciorului greu este radial termotratament, care foloseste presiune negativa si pozitiva realizand un masaj endotermologic, eliminand surprusul de apa din celule, astfel incat se activeaza metabolismul celular, ducand la scaderea diametrelor gambelor, coapselor, feselor si abdomenului.

Un alt tratament foarte “la moda” este biostimularea musculara, realizand in felul acesta un drenaj limfatic, folosind contractia musculara, practit muschiul se contracta, “comprima” anumite statii ganglionare ducand la eleminarea apei din tesuturi, in acest fel se combate inclusive celulita si se produce o slabire localizat sau generalizata concomitent cu tonifierea musculaturii. Datorita acestui tip de tratament, in cazul slabirilor nu vor aparea vergeturi, iar pielea va fi intodeauna catifelata si mai elastica.

Ultrasonoforeza se realizeaza cu ultra sunete care produc o usora caldura, ceea ce duce la vasodilatatie usoara, in felul acesta principiile active din produse patrund mai usor in piele si sunt mai usor demetabolizat, iar vibratiile vor stimula colagenul si elastina, iar capilarele vor deveni mai rezistente, in felul acesta combatandu-se venectaziile si teleangiectaziile.

In noaptea de Revelion fiecare femeie isi doreste sa se sima bine atit in haine,cit si in incalatimnte pe care o poarta , san u si mai faca probleme ca dupa ora 12:00 pantofii o sa ii creeze discomfort. Nimic mai simplu, daca cu o saptamana inainte de noaptea de revelion vor face tratamentele de detoxifiere , drenaj limfatic,bio stimulare mulsculara si ultra sonoforeza.

Craciun Fericit Tuturor cititoarelor!!