Drenaj veno limfatic realizat prin presoterapie peristaltica

Drenajul limfatic (presoterapia) este una dintre cele mai corecte, naturale si placute metode de detoxifiere a organismului, sustinand procesul de slabit.

Actioneaza cu forta hemodinamica si presiune secventiala asupra lantului ganglionar, facilitand eliminarea lichidelor si grasimilor aflate in exces in organism. Camerele de presiune individuala actioneaza direct asurpa tesutului conector si asupra zonelor bgate in retentie hidrica, realizand un excelent drenaj limfatic.

Presoterapia este o metoda terapeutica utilizata in mod obisnuit in fizioterapie si in medicina estetica si care, pe langa un masaj specializat, stimuleaza circulatia sangelui prin presarea unor zone diferite ale corpului. Este vorba despre una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scapa de picioarele umflate si grele. Mai mult decat atat, aceasta procedura are efecte deosebite in slabire, ajutand la reducerea cantitatii de apa din organism.Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire, combaterea celulitei déjà existenta  dar si impiedicarea aparitiei ei.

Un prim beneficiu al presoterapiei este usurarea  reintoarcerii venoase necesara celor care au o circulatie deficitara manifestata prin picioarele reci, crampele si carceii nocturni. Inima pompeaza sangele catre picioare, insa pentru ca efectul sa fie invers, pentru a ajunge din nou la inima, sangele lupta cu atractia gravitational , deci cu propria greutate corporala.

Spune adio circulatiei proaste si picioarelor reci!

Un alt beneficiu este cel al drenajului limfatic. Atunci cand acizii grasi din organism sunt fie topiti, fie mobilizati prin diverse procedure(electrostimulare ,cavitatie ,radifrecventa ,etc), cel mai bine pentru corp ar fi ca acestia sa fie si eliminati prin drenaj pentru a preveni redistribuirea lor in alte zone ale corpului. Eliminarea acestor toxine devine astfel o necesitate.

Centura abdominala este extrem de utila prin masajul circular pe care il realizeaza si prin faptul ca ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal. De altfel, una dintre indicatiile terapeutice ale acestui procedeu este si constipatia, cunoscandu-se faptul ca, prin sedinte saptamanale, se amelioreaza metabolismul si se ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Presoterapia mai este utilizata in tratarea celulitei, a flebitei, in fizioterapie, in actiuni de vindecare sau de cicatrizare a tesuturilor, relaxarea organismului

Pentru rezultate mai bune in remodelare corporala, slabit radical in centrimetri si un drenaj limfatic „a la carte”, presoterapia este de cele mai multe ori recomandata impreuna cu alte terapii anticelulita: electrostimulare, cavitatie, impachetari anticelulitice.Drenajul limfatic astfel realizat, impreuna cu celelalte terapii de remodelare corporala, contribuie la micsorarea in circumferinte, dar mai ales la eliminarea celuitei, aspectul de „coaja de portocala” disparand definitiv.