Emisiune Romantica

CATI, UNA DINTRE FETELE DIN CAMPANIE, SI-A SARBATORIT ZIUA DE NASTERE IN DIRECT, LA SUPRAVIETUITORII !

Cati a noastra a implinit 40 de ani, la multi ani, draga noastra ! Si pentru ca este una dintre participantele la campania “VREAU SA FIU SANATOASA !”, unde isi putea aniversa ziua de nastere, daca nu in platoul SUPRAVIETUITORII ?!

Tort, nu ne permitem, caci sintem in plin regim de slabire. Dar, am asteptat-o pe Cati cu o alta surpriza…

… O sedinta de masaj cu vacum, un tratament corporal, pe care Cati isi dorea sa-l testeze de mult. Dupa un consult, recomandat inainte de inceperea oricarui program de slabire, doamna doctor Mirela Miertoiu i-a aratat lui Cati cum o ajuta masajul endermologic, cu vacum, la drenajul limfatic si la reducerea tesutului adipos.

Masajul endermologic, cu vacum, este doar una dintre procedurile unui amplu program de slabire, care include diverse tratamente corporale si diete conduse de un medic, de un nutritionist. Actrita Ozana Barabancea a slabit cu ajutorul acestui program, gasiti intreaga ei poveste si fotografii, pe blog, in articolul “Actrita Ozana Barabancea s-a alaturat campaniei “VREAU SA FIU SANATOASA !”).

Si, pentru ca este ambitioasa, are deja primele rezultate si isi doreste foarte mult sa slabeasca, sarbatorita noastra a primit in dar, de la Mirela Miertoiu, un abonament gratuit la Clinica Dr. M Estetic.

Cati va beneficia de acest program de slabire, de toate tehnicile de remodelare corporala si faciala, de sfaturile unei echipe complexe de specialisti, iar peste 3 saptamini, Mirela ne-a promis ca vom vedea o “noua Cati”, mai slaba cu 10 kilograme. Abia asteptam !