ICE-RF Radio frecventa

Inamicul nr. 1 împotriva pielii lăsate şi a celulitei.

In urma cercetarii reactiilor tesuturilor vii s-a demonstrat stiintific ca la incalzire si refrigerare fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate prin radio frecventa, iar reactia suprafetei tratate va fi una de strangere si aspectul general al pielii va fi mai ferm.
Radiofrecvenţa este un tratament revoluţionar ce favorizează formarea de colagen prin intermediul unei încălziri în profunzime a pielii. Tehnologia sa, folosită de mult timp în chirurgie, a fost adaptată pentru a fi utilizată în saloanele de înfrumuseţare.
Radiofrecventa- cea mai noua tehnologie laser folosita in eliminarea nechirurgicala a tesutului adipos nedorit si in imbunatatirea structurii pielii. Undele de radiofrecventa actioneaza in profunzime, prin incalzire si refrigerare (racire) controlata, contractand fibrele de colagen si stimuland formarea de fibre elastice noi, iar superficial imbunatatesc textura cutanata, reducand ridarea.
Laserul se foloseste pentru pielea lasata dupa nastere, o cura de slabire sau din cauza imbatranirii, precum si in eliminarea tesutului adipos subcutanat. Nu necesita anestezie sau perioada recuperatorie, nu implica efectele secundare ale metodelor chirurgicale (vanatai persistente, aspect de piele vatuita, afectarea sensibilitatii cutanate).
Tratamentul cu radiofrecventa este de scurta durata : 5-8 sedinte pe zona fetei ; 8-12 sedinte pe celelalte zone ale corpului cu pauze intre sedinte de 7 zile, dar in lunile ce vor precede tratamentul procesele naturale ale corpului vor genera noi straturi de colagen mai bine organizate, mai groase cu o structura similara pielii persoanelor tinere.
Acest mecanism funcţionează pe principiul de „tightning” (strângerea pielii), deoarece are un efect de creştere a contracţiei cutanate, cu ajutorul său grăsimea remodelându-se. „.  Pe de alta parte aceasta racire controlata a zonei de tratament va spori impedanta epidermei ceea ce are ca rezultat un transfer de Radio Frecventa mai redus la nivelul epidermei insa mai multa energie in zona tinta a tratamentului respectiv stratul bogat in colagen aflat sub epiderma

Rezultatul final va fi un aspect al pielii mai ferm, mai fin fara vergeturi, celulita.

Durata unei sedinte este mica : 20-40 minute.
Beneficii:

– rezultate spectaculoase în conturarea şi remodelarea corpului pentru toate tipurile de piele şi pentru orice vârstă

– estompează ridurile şi tonifică pielea

– este un tratament non-invaziv

– poate fi folosit pe orice parte a corpului unde pielea este lăsată

– rezultate imediate pe cicatricile de acnee

– nu necesită anestezie

– nu are efecte secundare

– eficient şi în tratament post liposucţie.