Vedete feminine si masculine la inaugurarea “DR.M ESTETIC” – singurul cabinet de estetica faciala si corporala si pentru barbati

Recent a avut loc inaugurarea singurului cabinet de estetica medicala, remodelare corporala si faciala nechirurgicala masculina “Dr.Mestetic 2”, cabinet condus de dr. Mirela Miertoiu, Doctorand in Stiinte Medicale Dermatologice. Cu aceasta ocazie s-au aniversat si doi ani de la infiintarea centrului medical de estetica si remodelare corporala si faciala nechirurgicala pentru femei – “Dr.Mestetic 1”.

Personalitati din lumea show-biz-ului, a sportului, politicii si  oameni de afaceri, printre care Elisabeta Lipa, Viorica Susanu, deputatele Rodica Nassar si Lia Olguta Vasilescu, Natalia Guberna, Miki, Melek Amet, Adina Buzatu, Mihaela si Gabriela Modorcea (INDIGGO), Roxana Andronescu (SPIN), Simona Andone, sotia celebrului antrenor, Ilinca Vandici si Cristina Cabel (B1TV) s-au numarat printre cele care au participat la eveniment.

Barbatii care au fost prezenti la inaugurarea cabinetului “Dr.Mestetic 2” rezervat in exclusivitate lor au fost “surpriza” pregatita de  organizatori: pilotul de rally, campion national 2005 Claudiu David (OMV Racing Team), Gheorghe Turda, Ovidiu Komornyik, Benone Sinulescu sau Octavian Ursulescu au tinut sa-i fie alaturi Dr.Mirelei Miertoiu si au promis sa revina intr-un loc unde se vor simiti cu adevarat bine si de unde vor pleca mai tineri si mai frumosi.

Dupa ce au aflat de la dr.Mirela Miertoiu cum vor slabi, cum isi vor tonifia muschii sau cum isi vor intinde  ridurile de…expresie, toti invitaţii s-au mutat la restaurantul “La Bastille” unde au petrecut ore-n şir. Doar abia a doua zi incepeau tratamentele…De slabit. Singurul “fericit” a fost Benone Sinulescu. Pe el l-a interesat doar cum sa faca sa aiba parul Mirelei. lung si roscat, pentru ca ii statea bine.

Trebuie spus ca daca Miki este imaginea primului cabinet Dr.Mestetic, imaginea cabinetului pentru barbati va fi de-acum incolo un mare sportiv. Este vorba despre canoistul Petre Condrat, iubitul triplei campioane olimpice Viorica Susanu. Nascut in 1981 la Carcaliu, o localitate aflata pe malul Dunarii in judetul Tulcea, Petre a inceput sa vasleasca in 1995 la CSM Danubiu-Tulcea. A fost legitimat la CSS Steaua Bucuresti, a  practicat canoe pana la sfarsitul anului 2005 si este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport (2004)

Pentru un tanar de 25 de ani, Petre Condrat are un palmares impresinonant:

1999- triplu campion mundial la juniori

2000- campion european ( seniori)

2002- medaliat cu bronz la campionatele europene( seniori)

2003- campion mondial(seniori)

2004- campion european (seniori)

vicecampion mondial

2005- vicecampion mondial

bronz la campionatele europene

 

Petre este un perfectionist si crede ca la 25 de ani se poate gandi deja la alta cariera. Una de fotomodel… El spune ca in sport a dat totul si e momentul sa incerce altceva. A calatorit mult, iar in ultimile 6 luni a fost in SUA unde l-a impresionat stilul de viata si respectul pentru munca al americanilor. Ii place sa citeasca, il intereseaza cartile despre sport si nutritie, asculta muzica si este un fan al  trupelor  rusesti. Iar acum a reuşit să semneze primul contract veritabil pentru a reprezenta imaginea primului şi singurului cabinet de acest gen din România.

 

Oana Georgescu